کلیدواژه‌ها = اسانس
بررسی تنوع ژنتیکی و بیوشیمیایی شش توده ریحان Ocimum basilicum L

دوره 30، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 56-71

روجا شباهنگ؛ داود صمصامپور؛ حسین زینلی؛ مرتضی ابراهیمی؛ علی فرهادی


تأثیر ارتفاع از سطح دریا بر تنوع مورفولوژیک و اجزاء متشکله اسانس جاشیر Prangos ferulacea (L.) Lindl.

دوره 28، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 132-148

پیمان آذرکیش؛ محمد مقدم؛ فاطمه خاکدان؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی


مطالعه تنوع مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی شش گونه‌ مرزه Satureja spp در استان آذربایجان‌شرقی

دوره 27، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 252-266

فرید نورمند مؤید؛ محمدرضا بی‌همتا؛ سیدرضا طبائی عقدائی؛ محمد رضا نقوی


ارزیابی تنوع ژنتیکی عملکرد دو گونه مرزه Satureja mutica و Satureja isophylla در شرایط دیم دماوند

دوره 25، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 72-81

سید رضا طبایی عقدایی؛ فاطمه مهدی نوه ‏سی؛ محمدحسین لباسچی؛ اکبر نجفی آشتیانی؛ فاطمه سفیدکن؛ علی اشرف جعفری


ارزیابی تنوع در اجزاء گل و عملکرد اسانس ژنوتیپهای گل محمدی (Rosa damascena Mill.) کاشان

دوره 11، شماره 2، مرداد 1382، صفحه 219-234

سیدرضا طبائی عقدائی؛ محمد باقر رضایی؛ کامکار جایمند