حسینی، ز.، 1369. روشهای متداول در تجزیه مواد خوراکی. انتشارات دانشگاه شیراز. 162 صفحه.
بحرانی، م.ج.، 1380. فراوری گیاهان علوفهای. انتشارات دانشگاه شیراز. 136 صفحه
دشتی، م.، خدابنده، ن. و حیدری شریفآبادی، ح.، 1379. تأثیر سویههای مختلف Rhizobium meliloti بر تثبیت نیتروژن در سه گونه یونجه یکساله. خلاصه مقالات ششمین کنگره زراعت و اصلاح نباتات ایران. بابلسر، دانشگاه مازندران، صفحه 417.
قربانینوقابی، ر. 1372. تنش آب در یونجه. مجله زیتون، شماره 102 : 26– 27.
معصومی، ع. و کمالزاده، ع. 1365. روشهای دستگاهی در تجزیه شیمیایی. جلد 1و2. چاپ اول،. انتشارات دانشگاه شیراز، 54 صفحه.
میرحسینیدهآبادی، ر. 1374. چگونگی مقاومت یونجه به خشکی. فصلنامه پژوهش و سازندگی، شماره 26:12-17.
نصیرزاده، ع. و ریاست، م.، 1383. شناسایی، بررسی فنولوژیکی و ارزیابی عملکرد علوفه برخی گونههای یونجه یکساله در استان فارس. فصلنامه پژوهشی تحقیقات ژنتیک و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران. 12(3): 255 – 244.
Allen, R.S.; Worrington, R.E.; Gould, N.R.; Jackson, M.L. and Freeman, A.E.J. 1961. Diurnal variation in composition of alfalfa. J. Agric. Food Chem. 9 : 406 – 408.
AOAC. 1975. Official Methods of Analysis. 12th edition, Washington, D.C., USA, pp. 253-265.
Buxton, D.R.; Hornstein, J.S. Wedin, W.F. and Marten, G.C. 1985. Forage quality in stratified. Cano. 25:273-279.
Halim, R.A.; Boxton, D.R.; Hattendorf, M.J. and Carlson, R.E. 1988. Water deficit effects on alfalfa at various growth stage. Agronomy J. 81: 765 -770.
Martin, J.H.; Leonard, W.H. and Stamp, D.L. 1976. Principles of field crop production. Mc Millan, N.Y.P. 1118P.
Miller, H.F. and Wdein, W.F. 1972. Equipment for harvesting, transporting, storing and feeding. In C.H. Hanson (Ed.). Alfalfa and alfalfa improvement. Am. Soc. Agron. Inc, Madison. U.S.A. PP.575 – 675.
Sheaffer, C.C. 1985. Alfalfa. in M.E. Heath, R.F. Barnes, and D.S. Metcalfe(Eds.) Forages. PP. 89 – 98. Iowa state Univ. Press. Ames, Iowa. U.S.A.
Smith, D. 1962. Crbohydrate root reserves in alfalfa, red clover and birds foot trefoil under several management schudles. Crop Sci. 2 : 75 – 78